Kantoor Schoonmaak

Optimaliseer uw werkomgeving met onze kantoorschoonmaakdiensten

Een schone en goed onderhouden werkplek is essentieel voor het welzijn van de medewerkers en het professionele imago van een bedrijf. Full Clean Partners biedt u diensten van topkwaliteit om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Soorten diensten die worden aangeboden

Ieder bedrijf heeft unieke eisen. Daarom biedt Full Clean Partners een compleet assortiment kantoorschoonmaakdiensten op maat van uw behoeften:

 • Algemene schoonmaak: Een complete service die bestaat uit afstoffen, afvegen van oppervlakken en dieptereiniging van gemeenschappelijke ruimtes.

 

 • Vloerreiniging: Behandeling van vloeren, inclusief vegen, wassen, desinfecteren en polijsten.

 

 • Afvalbeheer: Inzameling, sortering en passende verwijdering van afval, met bijzondere aandacht voor recycleerbaarheid.

 

 • Schoonmaken van gemeenschappelijke ruimtes: Onderhoud van keukens, pauzeruimtes en andere gedeelde ruimtes.

 

 • Glazenwassen: Binnen- en buitenreiniging van ramen voor optimaal zicht.

 

 • Reiniging van speciale oppervlakken: Specifieke behandeling voor kwetsbare oppervlakken, zoals marmer, glas of roestvrij staal.

 

 • Hoge oppervlakken afstoffen en reinigen: stof en spinnenwebben verwijderen van moeilijk bereikbare plaatsen.
 • Tapijtreiniging: Volledige tapijtverzorging, inclusief dieptereiniging en vlekverwijdering.

 

 • Desinfectie van ruimtes: Gebruik van desinfecterende producten om een ​​gezonde en hygiënische omgeving te garanderen.

 

 • Ventilatiesystemen reinigen: Vuil verwijderen uit luchtkanalen om de luchtkwaliteit te verbeteren.

 

 • Sanitair: Reinigen en bijvullen van toiletpapier, handdoeken, zeepdispensers etc.

 

 • Reiniging na het werk: Ingreep na renovatie- of bouwwerkzaamheden om resten te verwijderen.

 

 • Elektronische apparatuur reinigen: Speciale zorg voor elektronische apparatuur, waaronder toetsenborden, muizen en beeldschermen.

 

 • Beheer van schoonmaakproducten: Levering en beheer van schoonmaakproducten om een ​​constante beschikbaarheid te garanderen.

 

 • Gepersonaliseerde diensten: aanpassing van de diensten aan de specifieke behoeften van elke klant.

De voordelen van onze diensten

Kiezen voor onze kantoorschoonmaakdiensten biedt onmiskenbare voordelen. Een verbeterd professioneel imago, een grotere medewerkerstevredenheid en minder gezondheidsrisico’s zijn enkele van de vele voordelen die onze diensten met zich meebrengen. Wij streven ernaar een gezonde werkomgeving te creëren die bevorderlijk is voor de productiviteit.

Opleiding van ons personeel

Ons schoonmaakpersoneel is ons meest waardevolle bezit. Ze worden zorgvuldig geselecteerd en opgeleid volgens de hoogste normen. De training omvat modules over veiligheid op de werkplek, efficiënt gebruik van apparatuur en milieubewustzijn. Goed opgeleide teams zijn essentieel voor een uitzonderlijke schoonmaakservice.

Ecologische producten

Duurzaamheid vormt de kern van onze aanpak. Wij gebruiken ecologische schoonmaakproducten aanbevolen door het FAVV met het Europese ecolabel. Dit zorgt niet alleen voor een effectieve reiniging, maar vermindert ook onze impact op de planeet. Wij streven ernaar het milieu te beschermen en tegelijkertijd onberispelijke werkruimtes te creëren.

full-clean-nettoyage-de-bureau

Toewijding aan de kwaliteit van de dienstverlening

Kwaliteit is onze topprioriteit. Wij voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om de klanttevredenheid te garanderen. Onze toewijding aan uitmuntendheid komt tot uiting in elke dienst die wij leveren. Schone, goed onderhouden ruimtes zijn ons handelsmerk.

Frequentie onderhoud

Wij begrijpen dat elk bedrijf unieke schoonmaakbehoeften heeft. Daarom personaliseren wij de frequentie van onze diensten op basis van de grootte van uw pand, de aard van uw activiteit en uw voorkeuren. Of u nu dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse service nodig heeft, wij passen ons aan uw behoeften aan.

full-clean-nettoyage-sol

Duidelijke instructies voor de service

Om een ​​vlotte dienstverlening te garanderen, stellen wij in samenwerking met onze klanten duidelijke instructies op. Deze omvatten schoonmaakschema’s, toegang tot gebouwen, veiligheidsinstructies en andere relevante details. Transparantie en open communicatie zijn essentieel voor een vlotte levering.

check-icon

BEDRIJFSKANTOREN

check-icon

GEMEENSCHAPPELIJKE BOUWEN

check-icon

COMMERCIËLE GEBOUWEN (SUPERMARKTEN, BANKEN, SHOWROOMS, WINKELS, ENZ.)

check-icon

SCHOLEN & UNIVERSITEITEN

check-icon

AMBASSADES, BUITENLANDSE OF OVERHEIDSVERTEGENWOORDIGINGEN

check-icon

MEDISCHE KLINIEKEN EN APOTHEKEN

check-icon

FABRIEKEN, WERKPLAATSEN EN HANGARS

check-icon

ONTSPANNINGSCENTRA & SPORTCENTRA

check-icon

HOTELS, CAFÉS EN RESTAURANTS

check-icon

ENZ.

Full Clean Partners creëert onberispelijke werkplekken die aan uw hoogste eisen voldoen. Kiezen voor onze diensten betekent kiezen voor netheid om uw kantoren in onberispelijke staat te houden.

Offerte aanvraag

Wij zijn voornamelijk actief in Brussel & Waals-Brabant maar ook in heel België !