Ramen wassen

Duidelijkheid, glans en transparantie gegarandeerd

Glazenwassen is een essentiële taak bij het behouden van het uiterlijk en de functionaliteit van commerciële en residentiële gebouwen. Full Clean Partners biedt u een glazenwasservice die veel verder gaat dan een simpele veegbeurt.

Soorten diensten die worden aangeboden

Elk type dienstverlening is aangepast aan de specifieke behoeften van de klant en biedt flexibiliteit bij de keuze van de opties, afhankelijk van de aard van de ramen en de omgeving waarin ze zich bevinden:

  • Regelmatige ruitenreiniging: Periodiek onderhoud, vaak wekelijks of maandelijks, geschikt voor bedrijven of woningen die regelmatig onderhoud nodig hebben om een ​​onberispelijke uitstraling te behouden.

 

  • Hoge raamreiniging: gespecialiseerde diensten voor gebouwen met meerdere verdiepingen, waarbij gebruik wordt gemaakt van geschikte technieken en apparatuur, zoals telescopische palen, om hoge ramen te bereiken.

 

  • Gespecialiseerde raamreiniging: service aangepast aan specifieke ramen, zoals getint, anti-reflecterend of behandeld met speciale coatings, die speciale zorg vereisen.

 

  • Reiniging van glazen daken en erkers: Gespecialiseerde interventie voor grote glasoppervlakken, zoals glazen daken en erkers, gericht op het behouden van transparantie en helderheid.
  • Antikalkbehandeling: Specifieke service om hardnekkige kalkaanslag op ramen, vaak veroorzaakt door hard water, te verwijderen met behulp van geschikte producten.
  • Schuifraamreiniging: Gespecialiseerde interventies voor schuiframen, waarbij bijzondere aandacht wordt besteed aan de rails en mechanismen om een ​​optimale werking te garanderen.
  • Commerciële Glazenwassen: Diensten aangepast aan bedrijven, boetieks en commerciële ruimtes, gericht op de externe presentatie van producten via onberispelijke etalages.
  • Onderhoud van raamkozijnen: Onderhoud inclusief het reinigen van raamkozijnen, richels en dorpels om de algehele netheid te garanderen en de ophoping van stof te voorkomen.
  • Reiniging na het werk of na de bouw: Speciale interventies na het werk of de bouw om resten, verfvlekken en ander vuil op de ramen te verwijderen.
  • Ontvettingsservice: Specifieke service voor ramen die zijn blootgesteld aan vet, rook of luchtvervuiling, waarvoor ontvettingsproducten en geschikte technieken nodig zijn.
nettoyage-de-vitre-full-clean-2

De voordelen van onze dien

Door het gebruik van gespecialiseerde technieken en producten garanderen wij onberispelijke resultaten. Bovendien minimaliseert het gebruik van onze diensten het risico op ongevallen die verband houden met het wassen van ramen op hoogte, waardoor de veiligheid van ons personeel en voorbijgangers wordt gewaarborgd. Ten slotte verbeteren schone ramen de esthetiek van gebouwen en laten ze natuurlijk licht volledig doordringen in het interieur, waardoor een heldere en gastvrije omgeving ontstaat.

Opleiding van ons personeel

Onze schoonmaakteams zijn getraind in best practices op het gebied van veiligheid, effectieve schoonmaaktechnieken en het juiste gebruik van schoonmaakproducten. Over het algemeen geven wij de voorkeur aan milieu- en oppervlaktevriendelijke producten, waardoor optimale resultaten worden gegarandeerd zonder de duurzaamheid in gevaar te brengen.

Ecologische producten

We gebruiken gespecialiseerde onderhoudsproducten, aangepast aan de ondergrond van parkeergarages, milieuvriendelijk en aanbevolen door het FAVV met het Europese ecolabel. Ons materieel omvat hogedrukreinigers, industriële veegmachines, industriële stofzuigers en andere apparatuur die nodig is om een ​​grondige en efficiënte reiniging te garanderen.

Toewijding aan de kwaliteit van de dienstverlening

De kwaliteit van de glazenwasservice wordt gemeten aan de hand van de helderheid, glans en transparantie van de ramen na interventie. Wij streven ernaar een onberispelijke service te bieden.

Frequentie onderhoud

De onderhoudsfrequentie hangt af van de kenmerken van het gebouw, de blootstelling aan externe elementen en de voorkeuren van de klant. Sommige faciliteiten vereisen een wekelijkse of maandelijkse schoonmaak, terwijl andere kunnen kiezen voor seizoensgebonden of eenmalig onderhoud.

nettoyage-de-vitre-full-clean-3

Duidelijke instructies voor de service

Wij hechten veel belang aan de instructies voor het wassen van ramen, omdat deze cruciaal zijn voor een optimaal resultaat en de veiligheid van ons personeel. Ze omvatten specifieke instructies met betrekking tot de toegang tot ramen, interventietijden en te respecteren veiligheidsmaatregelen. Transparante communicatie tussen Full Clean Partners en de opdrachtgever zorgt voor een harmonieuze samenwerking en tevredenheid van beide partijen.

Full Clean Partners garandeert onberispelijke resultaten, verhoogde veiligheid en verbeterde esthetiek van gebouwen. Door te kiezen voor Full Clean Partners kunt u het hele jaar door genieten van perfect schone en transparante ramen.

Offerte aanvraag

Wij zijn voornamelijk actief in Brussel & Waals-Brabant maar ook in heel België!