Schoonmaken van gebouwen

Sprankelende schoonmaak van gebouwen: ons engagement voor onberispelijke gedeelde woonruimtes

Het schoonmaken van gebouwen is meer dan alleen een kwestie van hygiëne. Het is een essentieel element voor het behoud van de levenskwaliteit van de bewoners en het versterken van het totaalbeeld van een wijk. Full Clean Partners  streeft ernaar uitgebreide diensten aan te bieden, variërend van gemeenschappelijke ruimtes tot privéruimtes, om een ​​schone, gezonde en gastvrije omgeving te garanderen.

Soorten diensten die worden aangeboden

  • Schoonmaken van gemeenschappelijke ruimtes:  Gemeenschappelijke ruimtes zoals lobby’s, gangen, trappenhuizen en liften worden als eerste aangepakt. Grondig schoonmaken omvat vegen, dweilen van vloeren, afstoffen van oppervlakken en het legen van vuilnisbakken.

 

  • Onderhoud van privéruimtes:  Privéruimtes, zoals appartementen en kantoren, kunnen profiteren van een schoonmaakservice op maat, afhankelijk van de specifieke behoeften van de bewoners. Dit kan het afstoffen, stofzuigen van vloeren, het schoonmaken van ramen en het desinfecteren van vaak aangeraakte oppervlakken omvatten.

 

  • Afvalbeheer:  Afvalinzameling en -beheer zijn cruciale componenten. Effectief schoonmaken omvat het correct sorteren, verwijderen en recyclen van afval, waardoor wordt bijgedragen aan de duurzaamheid van het milieu.

 

  • Reiniging van buitenruimtes:  Er wordt ook rekening gehouden met buitenruimtes zoals entrees, parkeerplaatsen en de omliggende ruimtes van het gebouw. Het schoonmaken van de buitenkant kan bestaan ​​uit wieden, het schoonmaken van harde oppervlakken en het verwijderen van afval.
full-clean-nettoyage-immeuble-2

De voordelen van onze diensten

Onze gebouwenschoonmaakservice biedt aanzienlijke voordelen. Ten eerste creëert het een schone en gastvrije omgeving, waardoor het welzijn van de bewoners wordt vergroot en wordt bijgedragen aan een vriendelijke sfeer. Bovendien versterken goed onderhouden gemeenschappelijke ruimtes het vastgoedvermogen en kunnen ze de aankoop- of huurbeslissing positief beïnvloeden.

Opleiding van ons personeel

Onze teams zijn getraind in de nieuwste schoonmaaktechnieken, hygiënenormen, afvalbeheer en passend productgebruik. Voortdurende educatie zorgt ervoor dat onze medewerkers altijd toonaangevend zijn op het gebied van de beste praktijken in de sector.

Ecologische producten

Wij geven de voorkeur aan het gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakproducten, aanbevolen door het FAVV met het Europese ecolabel, effectief tegen ziektekiemen en aangepast aan verschillende oppervlakken. Ons materieel omvat industriële stofzuigers, hogedrukreinigers, stoommachines en andere gespecialiseerde apparatuur om een ​​optimale netheid in elke hoek van het gebouw te garanderen.

full-clean-nettoyage-commerce

Toewijding aan de kwaliteit van de dienstverlening

De kwaliteit van onze schoonmaakservice voor gebouwen is onze topprioriteit. Wij voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om ervoor te zorgen dat elke stap van het proces met zorg en precisie wordt uitgevoerd. Onze toewijding aan uitmuntendheid wordt weerspiegeld in de netheid en orde van elk gebouw dat wij verzorgen.

Frequentie onderhoud

De onderhoudsfrequentie is afhankelijk van de specifieke behoeften van elk gebouw en wordt in overleg met onze opdrachtgevers bepaald. We passen ons aan volgens de behoeften en het door de klant gewenste schema. 

nettoyage-sol-full-clean

Duidelijke instructies voor de service

De instructies voor de dienst omvatten duidelijke richtlijnen over interventietijden, prioriteitsgebieden, gebruikte producten en noodprocedures, waardoor een transparante en efficiënte samenwerking wordt gewaarborgd.

check-icon

WOONONDERHOUD

check-icon

ONDERHOUD VAN APPARTEMENTSGEBOUWEN

check-icon

GARAGE- OF PARKEERONDERHOUD

check-icon

VERWIJDEREN VAN GROTE ITEMS

check-icon

ONDERHOUD VAN BUITENGEBIEDEN

check-icon

TUINONDERHOUD

check-icon

ZOUTVERSPREIDINGSERVICE

check-icon

KLEINE REPARATIES (KLUSSENMAN)

check-icon

ENZ.

Full Clean Partners  streeft ernaar een complete, efficiënte en milieuvriendelijke service aan te bieden om de netheid en de levenskwaliteit van uw bewoners te garanderen. Vertrouw op onze expertise om elke hoek van uw gebouw te laten stralen.

Offerte aanvraag

Wij zijn voornamelijk actief in Brussel & Waals-Brabant maar ook in heel België !