Reiniging na de bouw

Van stof tot perfectie: Ontdek onze schoonmaakdienst na de bouw, uw oplossing voor een onberispelijk milieu

Het voltooien van een locatie beperkt zich niet tot het afronden van bouw- of renovatiewerkzaamheden, maar omvat ook de cruciale stap van het schoonmaken na de locatie. Full Clean Partners biedt een complete service gericht op het brandschoon en gebruiksklaar maken van uw ruimtes.

Soorten diensten die worden aangeboden

  • Verwijderen van puin:  De eerste stap is het verwijderen van al het puin en puin dat achterblijft na de bouwwerkzaamheden. Denk hierbij aan de inzameling van bouwmateriaalresten, verpakkingen en divers afval.
  • Grondig afstoffen:  De oppervlakken worden vervolgens zorgvuldig afgestoft, van muren tot vloeren en plafonds. Deze stap bereidt de ruimtes voor op een dieptereiniging.
  • Oppervlaktereiniging:  Oppervlakken, of het nu om hout, metaal, glas of kunststof gaat, worden grondig gereinigd om verfresten, lijm en andere substanties te verwijderen die mogelijk tijdens de werkzaamheden zijn blijven plakken.
  • Wassen en desinfectie:  Vloeren en vaak aangeraakte oppervlakken worden gewassen en gedesinfecteerd om een ​​gezonde omgeving te garanderen. Dit omvat keukens, badkamers en elke ruimte die veelvuldig wordt gebruikt.
  • Glazenwassen:  De ramen, die tijdens de werkzaamheden vaak verwaarloosd worden, worden zorgvuldig gereinigd om hun transparantie terug te krijgen en helderheid in de ruimte te brengen.

 

  • Reiniging van sanitaire voorzieningen:  De sanitaire voorzieningen krijgen speciale aandacht met dieptereiniging, desinfectie van oppervlakken en renovatie van apparatuur.

 

  • Vloerbehandeling:  Vloeren worden behandeld afhankelijk van hun type, of het nu gaat om het polijsten van tegels, het behandelen van parketvloeren of het reinigen van tapijten.

 

  • Eindinspectie:  Voordat de ruimtes worden opgeleverd, vindt er een eindinspectie plaats om er zeker van te zijn dat alle stappen correct zijn uitgevoerd en dat met elk detail rekening is gehouden.
full-clean-nettoyage-chantierfull-clean-nettoyage-chantier

De voordelen van onze diensten

Kiezen voor de diensten van Full Clean Partners voor de nabouwreiniging heeft veel voordelen. In de eerste plaats helpt dit de ingebruikname van het pand te versnellen, waardoor vertraging in de bezetting wordt voorkomen. Bovendien garandeert onze professionele reiniging de veiligheid door potentieel gevaarlijke resten te verwijderen. Ten slotte biedt dit een onberispelijke presentatie van de ruimtes, waardoor het totaalbeeld van het project wordt versterkt.

Opleiding van ons personeel

Onze teams zijn getraind in de beste praktijken op het gebied van industriële reiniging, veiligheid op bouwplaatsen en het juiste gebruik van specifieke apparatuur en producten. Onze expertise garandeert een efficiënte dienstverlening die de hoogste kwaliteitsnormen respecteert.

Aangepaste apparatuur

Full Clean Partners geven de voorkeur aan het gebruik van professionele, milieuvriendelijke schoonmaakproducten, aanbevolen door het FAVV met het Europese ecolabel en aangepast aan specifieke oppervlakken. Daarnaast beschikken wij over het juiste materieel, zoals industriële stofzuigers, industriële schrobzuigmachines, hogedrukreinigers, stoommachines en ander gespecialiseerd materieel om een ​​optimaal resultaat te garanderen.

full-clean-nettoyage-chantier-4

Toewijding aan de kwaliteit van de dienstverlening

Ons bedrijf staat bekend om het uitvoeren van strenge kwaliteitscontroles in elke fase van het proces, zodat elke ruimte klaar is voor gebruik zonder concessies te doen aan netheid en veiligheid.

Frequentie onderhoud

De frequentie van het onderhoud is afhankelijk van de aard van de locatie en de omgeving. Sommige locaties vereisen een dagelijkse schoonmaak, terwijl andere kiezen voor meer gespreide interventie.

nettoyage-professionnel-full-clean

Duidelijke instructies voor de service

De instructies voor de dienstverlening omvatten specifieke richtlijnen over interventietijden, prioriteitsgebieden en noodprocedures, waardoor een transparante samenwerking tussen ons bedrijf en de klant wordt gewaarborgd.

check-icon

OPRUIMING VAN KANSEN EN EINDE EN BOUWAFVAL

check-icon

AFSTOFFEN VAN VLOEREN, MUREN EN PLAFONDS

check-icon

REINIGING VAN VLOEREN (PARKETVLOEREN, TEGELS, ENZ.)

check-icon

SCHROBBENDE VERF

check-icon

RAMEN WASSEN

check-icon

PLINTEN REINIGEN

check-icon

REINIGING VAN BADKAMERS EN KEUKENS

check-icon

ENZ.

Full Clean Partners creëert onberispelijke werkplekken die aan uw hoogste eisen voldoen. Kiezen voor onze diensten betekent kiezen voor netheid om uw kantoren in onberispelijke staat te houden.

Offerte aanvraag

Wij zijn voornamelijk actief in Brussel & Waals-Brabant maar ook in heel België !